FAMILJEFOTOGRAFERING

Fotograf_familj_uppsala

FAMILJEFOTOGRAFERING I UPPSALA
(Mars-November)

En familjefotografering med mig är en rolig upplevelse för hela familjen utan stress, press och mutor!

Under er familjefotografering har vi gott om tid för att alla i familjen ska hinna visa sin personlighet och samtidigt ha en rolig upplevelse. Vi kommer busa, leka mycket lekar och kramas mycket. Kanske blir det en hel del fulskratt. Målet är att inte bara ta bilder på hela familjen utan vi kommer även att fotografera flera olika konstellationer såsom syskon / föräldrar / förälder & barn. Vi försöker även få individuella foton på var och en så att ni ska ha ett stort galleri av bilder att välja era favoritbilder från. Självklart är även eventuella husdjur välkomna till fotograferingen.  

 

NÅGRA VANLIGA FRÅGOR & SVAR OM FAMILJEFOTOGRAFERINGAR

VÄLJA EN TID FÖR ER FAMILJEFOTOGRAFERING

Först, så roligt att ni vill uppleva en familjefotografering med mig! Mitt prio ett är att det ska vara en härlig upplevelse utan stress, press och mutor. Tiden vi väljer för fotograferingen ska därför vara den tid då familjen är som mest på topp. Ofta, men inte alltid, är det småfolket i familjen som kommer styra vilken tid som är mest lämplig. Pigga barn med mat i magen leker allra bäst. 

Näst efter upplevelsen så vill jag självklart att ni ska komma hem med magiska bilder. Fotograferingarna görs utomhus och för att inte behöva klä in familjen i tjocka vinterjackor så bokar jag bara in familjefotograferingar under tiden mellan mars och november. Ljusmässigt är tiden runt solens uppgång eller en timme före solens nedgång de allra mest magiska & jag undviker helst att fota mitt på dagen när solen är som starkast. 

FOTOGRAFERA FAMILJEN I ANNAN STAD ÄN UPPSALA?

Eftersom min kudde bor i Uppsala så är det också här jag fotograferar främst. Jag reser en hel del i Sverige (främst till Kungsbacka/Göteborg, Karlstad & Kristianstad/Sölvesborg) och det finns därför möjlighet att boka in familjefotograferingar i andra städer än Uppsala. Mer information om detta kommer på min Facebooksida när datum för resorna är spikade så gå gärna in och gilla den för att inte missa någon nyhet. Ni är också hjärtligt välkomna att skicka en intresseanmälan för andra orter än Uppsala. Märk då gärna mailet med “Familjefotografering + stad”

VAD GÖR VI OM NÅGON AV OSS BLIR SJUK?

Inga problem – ring mig bara direkt så hittar vi en ny tid för er! Ingen vill leka när man inte känner sig helt kry och bilderna kommer inte bli den investering de annars hade kunnat bli. Dessutom, jag som fotar många små nyfödda barn vill heller helst inte bli smittad i onödan. Det håller alltid luckor i mitt schema för eventualiteter & det brukar sällan vara problem att hitta en ny tid inom ett par veckor. 

HUR FÖRBEREDER VI OSS BÄST?

Strax efter er bokning får ni en guide med allt att tänka på inför fotograferingen så att ni ska känna er helt trygga och förberedda.

VAD HÄNDER OM DET ÄR DÅLIGT VÄDER?

Skulle det regna eller vara annat ruskväder den tid som vi har bokat för er familjefotografering erbjuder jag alltid möjligheten att boka om till ett nytt tillfälle. Jag håller alltid luckor i mitt schema för att kunna boka om vid regn. Mulet väder är däremot ofta att föredra framför riktigt stark sol och med noggrant utvalda platser för er familjefotografering så kommer vi skapa magiska familjebilder även dagar då solen gömmer sig bakom molnen. 

Steg 1: BOKA 

Vår gemensamma resa börjar med att ni fyller i formuläret längst ner på sidan. Jag svarar sedan inom 24h eller närmaste helgfria vardag och tillsammans hittar vi en tid och plats för er fotografering. I samband med bokning betalar ni även en serviceavgift på 1200 kr och vi bokar redan nu in ett datum för er bildvisning.  Ni får även min guide med värdefulla tips att tänka på inför er familjefotografering så att ni ska känna er väl förberedda när det väl är dags. 

 

Steg 2: FAMILJEFOTOGRAFERING

Så var det äntligen dags för själva fotograferingen! Dagarna innan er bokade tid hörs vi av närmare för att stämma av de sista detaljerna. Vi träffas sedan för er familjefotografering och med mycket bus och lek skapar vi tillsammans era minnen. 

 

Steg 3: BLI FÖRÄLSKADE

Ett par veckor efter er fotografering träffas vi för bildvisning där ni får se ert urval av bilder från fotograferingen. Under bildvisningen får ni i lugn och ro välja ut just era favoritbilder och jag finns hela tiden till hands för att kunna hjälpa er att välja hur ni vill minnas er fotografering. 

 

Steg 4: VISA UPP ERA MINNEN

En tid efter er bildvisning är era produkter färdiga att hämtas i min studio. Väl hemma hänger ni sen upp era väggprodukter & lägger fram ert album så att ni varje dag kan njuta av de vackra fotona på er fina familj!

SKICKA EN BOKNINGSFÖRFRÅGAN